Over ons2022-02-06T17:00:20+00:00
restaurant zaltbommel

De Heeren van Bommel

Gezelligheid en kwaliteit, dat streven wij als team van Heeren van Bommel na. Wij serveren heerlijke gerechten en bezorgen je een fijne tijd in ons restaurant in hartje Zaltbommel. Je kunt er dagelijks genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel aan de sfeervolle bar of een heerlijk diner. ’s Zomers kun je op het mooie terras genieten van de lekkerste gerechten en dranken.

Restaurant in hartje Zaltbommel

Bij De Heeren van Bommel ervaar je de gezellige sfeer van een Franse brasserie gecombineerd met de Hollandse gastvrijheid van de vrienden Gideon en Lodewijk. Kom lunchen, dineren, borrelen of een kop koffie drinken. Bij de Heeren van Bommel draait alles om goed eten en gezelligheid.

Ons team maakt graag een feest van eten en drinken. Geniet van lekker eten, bijzondere bieren, barbites of verfijnde koffiesmaken. Daarnaast schenken wij heerlijke wijnen, die perfect passen bij onze gerechten.

Gideon en Lodewijk verwelkomen je graag in hun brasserie in hartje Zaltbommel!

Werken bij de Heeren van Bommel

Je gaat niet zomaar ‘ergens’ werken. Je wilt zekerheid voor nu en in de toekomst, natuurlijk wil je blijven groeien. Wil je graag meer ervaring opdoen binnen de horeca en en jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Kom dan werken bij de Heeren van Bommel. Je komt terecht in een gezellig en professioneel team waar kennis en kunde gewaardeerd worden.

Bij de Heeren van Bommel zijn op zoek naar uitbreiding van ons team en hebben de volgende vacatures open staan:

Heb jij passie voor jouw vak en zoek jij een nieuwe uitdaging in een leuk team? Klik dan op de bovenstaande vacature en vul het sollicatieformulier in of stuur je CV met motivatie naar info@heerenvanbommel.nl

Corona regelement

De Heeren van Bommel volgt de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. In verband met de aangescherpte richtlijnen accepteren wij online reserveringen  voor maximaal vier personen. Bij personen uit één huishouden óf kinderen onder de 13 jaar is een reservering voor meer dan vier personen wel mogelijk. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.
Wat doen wij om een veilig bezoek aan ons restaurant te garanderen?
  • Ruimte tussen de tafels is tenminste 1,5 meter
  • Tafels worden na ieder gebruik gedesinfecteerd
  • Glaswerk, servies en bestek worden machinaal gereinigd
  • Alle medewerkers dragen een mondkapje
  • Medewerkers met (milde) COVID-19 klachten blijven thuis
  • Medewerkers wassen en desinfecteren extra vaak hun handen
  • Toiletten worden regelmatig gereinigd